Hundens dag

Idag var jag & Koff, Elin & Diego (labbe) och Madde & Yippie (border collie) på Skara brukshundklubb där det var Hundens dag.
Koff var jätteduktig trots många andra hundar. Vi testade på agility och han körde balansbommen, a-hindret, hopp över hinder, hopp genom däck och tunneln som om ingenting. Så duktig kille :D
De hade även en Rallylydnadstävling som jag och Madde ställe upp på, Koff som yngste deltagare :P (enda valpen överhuvudtaget). Han klarade av alla "stationer" utan problem. Det var slalom över koner, hopp över hinder (som var för högt så han fick typ kräla sig över haha), balansgång på planka, sätta hunden och gå ett varv runt den, under en pinne och sen lägga hunden och gå ett varv runt den. Sättandet och läggandet klarade Koff mycket bättre än många av de andra vuxna hundarna, många satte sig inte eller la sig överhuvudtaget eller så reste dom sig när ägaren skulle gå runt dom. Koff satte sig och la sig direkt och han reste sig inte när jag gick runt honom :) Men nu var det ju så att de andra inte fick några felpoäng när det blev fel vid stationerna och när det blev fel var de inte tvungna att göra om utan fortsatte bara som ingenting, ude räknade enbart på tiden det tog att ta sig runt så att jag och Koff kom tyvärr sist :P Men jag är stolt över honom att han var så duktig, är ju inte så konstigt att han inte springer lika fort som de vuxna hundarna :) Madde & Yippie vann så de fick en stor säck hundfoder!

Kommentarer
Postat av: ellinor

Gud vad duktiga ni är! :D <3

2011-08-23 @ 07:44:33
URL: http://hittaclownfisken.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0