Cykeltur :)

Idag fick Koff sin första cykeltur (eller okej, han har gått bredvid cykeln tidigare och sprungit bredvid väldigt korta sträckor). Han tyckte inte det var så kul när vi gick genom stan men när vi kom till grusvägen som vi skulle cykla på så tyckte han det var roligare, men då fick man ju springa fort ;) Eller fortare, för cyklade bara så att han travade ganska så långsamt. Han var dock lös så han tog lite egna rundor ut på fälten och galopperade omkring också.

Kommentarer
Postat av: Linn

Vad kul, jag planerar ju också att (försöka) cykla med Sixten när snön är borta! Dock är jag tveksam till om han tycker det är särskilt kul :P.



Blir lite nyfiken också. Hur bor ni? Ni verkar ha så himla sköna promenadvägar där han kan gå lös hela tiden, och där du kan cykla SAMTIDIGT som han kan springa på fälten! Mycket avundsjuk... ^_^

2012-01-18 @ 17:01:44
URL: http://westiensixten.blogg.se/
Postat av: Jenny

Det blev Standarts foder till slut. Planerar väl att han ska få lite färskfoder i ett av målen också men han får komma in i detta först. :) härligt med cykeltur! Ska försöka vänja Niilo med det också, men det får bli i vår när snön är borta... Tycker också det låter härligt med grusvägar och fält! :)

2012-01-18 @ 19:04:23
URL: http://livetmedlappisen.blogspot.com
Postat av: Stina

Ah, jag försökte börja ge Koff Standardt tidigare men han blev jättedålig i magen av det (trots att han bara fick typ två bitar i sitt vanliga foder) så då vågade jag inte fortsätta med det...kändes inte bra att han skulle gå med diarré hela tiden även om det kanske försvunnit så småningom.



Haha jag bor jättedåligt till, finns typ inga vägar alls här....Jag brukar promenera sent på kvällen så det är mest då Koff går lös för då är ingen ute, jag bor i stan. Eller att han får gå lös i parken. Men nu hittade jag den här grusvägen häromdagen och det tar cirka 15-20 minuter att gå dit från mig så det är helt perfekt nu när han blivit lite större!

2012-01-18 @ 23:22:20
URL: http://lapphunden.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0