Koppel-Kamp

Brukar ni kampa med kopplet med era hundar? Jag gör det med Koff ganska ofta. Vissa säger att man inte ska det för då får man problem med att hunden bara vill kampa med kopplet hela tiden. Märks inte på Koff, det är jättelätt att bryta honom när jag tycker det räcker. Oftast är det jag som bestämmer när vi ska kampa också, ibland får han göra det men det är samma sak där att det är lätt att säga till när det räcker och vi ska fortsätta framåt igen.
Tycker iallafall det är väldigt smidigt, då har man alltid en kampleksak redo om man glömt en riktig leksak ;)

Brukar fundera ibland på vad förbipasserande tänker när man står och sliter i kopplet tillsammans med hunden. Hur många som tror att hunden blivit galen och att det är okontrollerat ;p Speciellt om den morrar också!

Kommentarer
Postat av: Linn

Nää, det gör jag inte :P. Inte p.g.a att man inte "ska" utan för att Sixten nog inte skulle fatta att han skulle kampa med kopplet om jag bjöd in till sådan lek :O. Dessutom har vi ett tunt nylonkoppel, skulle nog bli lite svårt att kampa med det..



Däremot använder jag ofta mina vantar som kampleksaker när jag inte har något annat! Funkar jättebra :).

2012-01-26 @ 17:20:43
URL: http://westiensixten.blogg.se/
Postat av: Jenny

Har hänt när jag inte haft annat att belöna med. Dock inte nu mer då jag oftast använder läderkoppel. Jag har alltid haft lätt att bryta kamplek med Niilo men på senare tid kan han ibland få rus på promenader (hoppa, naffsa, bita koppel o.s.v.) detta beteende är jättesvårt att bryta av någon anledning vilket är riktigt tråkigt. En av alla utmaningar med att ha en unghund... ;)

2012-01-26 @ 19:47:27
URL: http://livetmedlappisen.blogspot.com
Postat av: Dessi & Teddie :)

Jag kampar inte med kopplet, brukar ofta ha med mig en leksak när vi är ute :)

2012-01-27 @ 16:25:15
URL: http://lagottonteddie.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Jag brukar kampa men kopplet! väldigt snabbt, tillgängligt belöningsätt som är bra att även kunna belöna när man kommer av från tävlingsbanan ;)

Jag har oxå en lapphund, han gillar kampa men jag tror ändå man ska försöka bevara den (oftast lilla) kamplusten som faktiskt rasen har (:

2012-01-27 @ 21:54:20
URL: http://lovisalessie.bloggplatsen.se/
Postat av: Erika

Koppelkamp äger tycker billy :D

2012-02-01 @ 13:58:51
URL: http://tollarbusen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0