Kinnekulle

Idag åkte vi iväg några stycken till ett ställe som heter Kinnekulle där det finns massa vandringsleder, mysigt var det! Schapendoesarna Chip och Choice, labben Diego, staffen Myrra och så lilla blandrasvalpen Önska. Och så Koff såklart! Det var väldigt mysigt och vi grillade årets första korv i vårsolen :)
Tyvärr så fick hundarna gå kopplade då ena hunden blir förbannad om det kommer fram andra hundar och jag litar inte på att Koff inte skulle gått fram. Men det var bra träning det också att kunna gå lungt och fint med andra hundar :) Dock råkade jag släppa kontrollen på honom för en halv sekund och då sprang han fram till hunden som gjorde ett utfall och morrade. Dock ingen skada skedd, Koff blev "bara" förskräckt (naturligtvis inte bra för hans inställning till hundar att det blir så).
Roligast var när Koff hoppade ner i en bäck och blev helt jättebusig och kutade som en dåre genom vattnet i full fart längs med bäcken (då var den tjuriga hunden långt bort så jag släppte kopplet). Superskoj hade han!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0